Ніжна і соковита курка в соусі

Відмінна страва для щоденного меню. Спеціальний соус і цікавий маринад роблять страву особливою. Курочка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і точно вам сподобається.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 6 штук курячих стегон
  • сіль, перець за смаком
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 4 столові ложки томатного соусу
  • 40 грам вершкового масла
  • 1 столова ложка меду
  • 2 чайні ложки кунжуту

Як приготувати курку в соусі

У сковорідку кладемо курячі стегна, смажимо на середньому вогні до рум’яності з одного боку.

У миску вливаємо соєвий соус, додаємо мед, сіль, чорний перець, кетчуп і шматочок м’якого вершкового масла. Все добре перемішуємо. Туди ж всипаємо кунжут і ще раз перемішуємо.

Перевертаємо курку на іншу сторону і ретельно змащуємо приготовленим маринадом. Накриваємо кришкою, вогонь зменшуємо до мінімуму і смажимо 10 хвилин. Через відведений час м’ясо перевертаємо і змащуємо соусом з другої сторони. Знову накриваємо кришкою і смажимо ще 10 хвилин. Потім ще раз перевертаємо, змащуємо маринадом і готуємо ще 6 хвилин.

Готову курку подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.