Паски, які я обов’язково готую на Великдень. Ви не повірите, як просто їх приготувати!

Для тих, хто постійно зайнятий, а святкову випічку хоче приготувати самій відмінно підійде ось цей рецепт. Паска виходить смачна і ароматна. Вона швидко і просто готується. Ловіть рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • 300 мілілітрів теплого молока
  • 270 грам цукру
  • 1 столова ложка ванільного цукру
  • 3 курячих яйця
  • 150 грам сметани
  • 600 грам пшеничного борошна
  • 30 грам пресованих дріжджів
  • пів чайної ложки солі
  • куркума
  • цедра одного лимона
  • цукати

Покроковий процес приготування:

У миску просіваємо борошно, в центр наливаємо молоко (тепле), кладемо дріжджі і пару столових ложок цукру.

У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо цукор, ванільний цукор і сіль. Збиваємо до пишності.

Для кольору в борошно додаємо куркуму, а для аромату цедру одного лимона. Туди ж кладемо сметану і яєчну суміш. Все ретельно вимішуємо і замішуємо рідке тісто.

Готове тісто накриваємо плівкою і залишаємо на 1-1.5 години.

Додаємо в тісто цукати, перемішуємо і розкладаємо по формах. Накриваємо їх рушником на 1 годину.

Розігріваємо духовку до 160 градусів. Випікаємо протягом 40 хвилин. Смачного!