Тепер при можливості я завжди купую 2 плавлених сирка. І ось навіщо

Сирне печиво – радість для дітей і дорослих. Це найкраща закуска до пива і ароматна альтернатива солодкій випічці.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Смак випічки залежить від якості плавленого сиру. Якщо візьмете сирки типу Дружби, то і смак буде трохи солонуватий. Якщо ж плавлений сир буде з кремово-вершковим смаком, то і смак печива буде ніжніше.

Інгредієнти:

  • плавлений сирок – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • маргарин або вершкове масло – 100 г
  • цукор – 1 ч.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • пшеничне борошно – 1 склянка
  • кунжут або мак – за смаком

приготування:

1. Для початку необхідно на тертці розтерти плавлений сирок. Перемішати його з яєчним жовтком.

2. Розтопити вершкове масло (маргарин) і додати його до сирку і яйцю. Переміщати. Насипати сіль і цукор. Ще раз перемішати.

3. У цю масу потрібно насипати борошно з розпушувачем. Змішуємо ще раз. Якщо липке тісто, то потрібно додати ще пару ложок борошна.

4. Тісто треба розкачати так, щоб вийшов прямокутник. Розріжте його навпіл. З обох половинок потрібно зробити рулетики. Як тільки вони вийшли, кожен з них поріжте на маленькі шматочки.

5. Змастіть деко олією і викладіть на нього шматочки тіста. Для того, щоб надати ще більший смак печиву, посипте його кунжутом або маком.

6. У духовці деко з печенюшками повинен бути протягом 15 хвилин. Температура – 180 градусів.

Не вдається скопіювати.