Буряковий салат з Франції: за 10 хвилин буряк і яйця стають ресторанною стравою
Буряк давно став одним з універсальних продуктів, з яким готуються перші, другі страви, маса смачних і корисних салатів. Пропоную вам ще один цікавий рецепт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля, 1 шт;
- буряк, 3 шт;
- огірок, 1 шт;
- цибуля. 0.5 шт;
- яйця, 2 шт;
- олія соняшникова, сіль, перець, петрушка.
Процес приготування
Буряк натираємо на грубій терці. Відварну картоплю також тремо на грубій терці.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Огірок також натираємо.
Перемішуємо всі продукти в мисці і додаємо нарізану петрушку.
Порада: крім петрушки відмінно підходить кріп, зелена цибуля, за смаком – кінза.
Відварені яйця ріжемо четвертинками.
Салат заправляємо майонезом, викладаємо на тарілку і зверху розкладаємо четвертинки яєць.
Настоювати салат немає необхідності, можна просто трохи охолодити в холодильнику і подаємо до столу.
Прекрасно поєднується з м’ясними та рибними стравами, різними гарнірами.