Буряковий салат з Франції: за 10 хвилин буряк і яйця стають ресторанною стравою

Буряк давно став одним з універсальних продуктів, з яким готуються перші, другі страви, маса смачних і корисних салатів. Пропоную вам ще один цікавий рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 1 шт;
  • буряк, 3 шт;
  • огірок, 1 шт;
  • цибуля. 0.5 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • олія соняшникова, сіль, перець, петрушка.

Процес приготування

Буряк натираємо на грубій терці. Відварну картоплю також тремо на грубій терці.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Огірок також натираємо.

Перемішуємо всі продукти в мисці і додаємо нарізану петрушку.

Порада: крім петрушки відмінно підходить кріп, зелена цибуля, за смаком – кінза.

Відварені яйця ріжемо четвертинками.

Салат заправляємо майонезом, викладаємо на тарілку і зверху розкладаємо четвертинки яєць.

Настоювати салат немає необхідності, можна просто трохи охолодити в холодильнику і подаємо до столу.

Прекрасно поєднується з м’ясними та рибними стравами, різними гарнірами.

Буряковий салат з Франції: за 10 хвилин буряк і яйця стають ресторанною стравою