Рецепт м’яса по-домашньому. Стає ніжним немов паштет
М’ясо по-домашньому давно набуло свою популярність, завдяки надзвичайно ніжній консистенції і приємного, вершкового смаку. Причому готувати можна яловичину, яка вважається одним з найжорсткіших видів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яловичина, 1.2 кг;
- цибуля, 3 шт;
- масло вершкове, 120 г;
- вода, 50 мл;
- часник, 6 зубчиків;
- оцет столовий, 9%, 1,5 ч.л;
- пажитник, 0.5 ч.л;
- цукор, 1 ч.л;
- сіль, 1.5 ч.л.
Процес приготування м’яса
М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо досить великими шматками. Цибулю ріжемо кружками.
Укладаємо м’ясо в сковорідку з товстими стінками і дном, зверху – цибулю.
Наливаємо воду і розкладаємо шматочки масла.
Накриваємо сковорідку кришкою, доводимо до закипання, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 годину.
Дрібно ріжемо часник, посипаємо м’ясо, солимо і всипаємо цукор, перець і інші спеції, оцет.
Порада: цукор тут необхідний для посилення природного смаку м’яса.
Страву не мішаємо, а накриваємо і тушкуємо ще протягом 1 години.
Виходить м’яке і ніжне м’ясо в такій цибулевій підливі. Подавати можна з будь-якими гарнірами і салатами.