Суп, який їдять всі: і чоловік, і діти (і добавки просять)
Суп з грибами та плавленим сиром – ніжний, ситний, наваристий і дуже смачний. Його обожнюють навіть діти. Завжди виходить просто чудовим.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Яловичий фарш – 400 г
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1-2 шт.
- Картопля – 3-4 шт.
- Шампіньйони – 400 г
- Плавлений сир – 200 г
- Сіль, перець чорний
- Часник – 2-3 зубчики
- Соняшникова олія
- Зелень кропу і петрушки
Покроковий процес приготування:
Фарш обсмажуємо на соняшниковій олії. Трохи солимо.
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву тремо на тертці, нарізаємо картоплю і шампіньйони.
До обсмаженого фаршу додаємо моркву і цибулю, і тушкуємо до готовності.
Потім обсмажуємо гриби, солимо і тушкуємо під кришкою.
Фарш з овочами і грибами перекладаємо в каструлю.
Додаємо нарізану кубиком картоплю і заливаємо літром гарячої води. Варимо, поки картопля не стане м’якою.
В кінці викладаємо в каструлю плавлений сир, добре перемішуємо до розчинення сиру.
Додаємо дрібно нарізаний часник, солимо і перчимо до смаку.
Зелень (петрушку і кріп) можна додати в каструлю і проварити пару хвилин. Або покришити прямо в тарілку перед подачею на стіл. Смачного!