Суп, який їдять всі: і чоловік, і діти (і добавки просять)

Суп з грибами та плавленим сиром – ніжний, ситний, наваристий і дуже смачний. Його обожнюють навіть діти. Завжди виходить просто чудовим.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Яловичий фарш – 400 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Шампіньйони – 400 г
  • Плавлений сир – 200 г
  • Сіль, перець чорний
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Соняшникова олія
  • Зелень кропу і петрушки

Покроковий процес приготування:

Фарш обсмажуємо на соняшниковій олії. Трохи солимо.

Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву тремо на тертці, нарізаємо картоплю і шампіньйони.

До обсмаженого фаршу додаємо моркву і цибулю, і тушкуємо до готовності.

Потім обсмажуємо гриби, солимо і тушкуємо під кришкою.

Фарш з овочами і грибами перекладаємо в каструлю.

Додаємо нарізану кубиком картоплю і заливаємо літром гарячої води. Варимо, поки картопля не стане м’якою.

В кінці викладаємо в каструлю плавлений сир, добре перемішуємо до розчинення сиру.

Додаємо дрібно нарізаний часник, солимо і перчимо до смаку.

Зелень (петрушку і кріп) можна додати в каструлю і проварити пару хвилин. Або покришити прямо в тарілку перед подачею на стіл. Смачного!