Овочеве рагу з кабачками. Насичений смак і користь літа
Овочеве рагу з кабачками – яскравий смак весняних овочів, який сподобається любителям подібних страв.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Капуста білокачанна – двісті п’ятдесят грам
- Кабачок – півтора кілограма
- Картопля – один кілограм
- Морква – дві штуки
- Цибуля – одна штука
- Помідор – три штуки
- Сметана – за смаком
- Зелень – один пучок
- Соняшникова олія – двадцять мілілітрів
- Сіль за смаком
Як приготувати овочеве рагу
Підготуйте овочі: цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на великій тертці, очищену картоплю і кабачки наріжте кубиками, капусту нашаткуйте.
Олію нагрійте в глибокій сковорідці або казані, додайте моркву з цибулею і підсмажте до прозорості.
Потім додайте капусту і злегка підсмажте, додайте кабачки.
Після закінчення 5 хвилин викладіть картоплю, посоліть і ретельно перемішайте.
Очистіть помідори від шкірки, дрібно наріжте і додайте до інших овочів.
Зелень дрібно наріжте, викладіть в сковорідку, тушкуйте ще три хвилини, закривши кришкою.
Полийте готову страву сметаною. Смачного!