Овочеве рагу з кабачками. Насичений смак і користь літа

Овочеве рагу з кабачками – яскравий смак весняних овочів, який сподобається любителям подібних страв.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Капуста білокачанна – двісті п’ятдесят грам
  • Кабачок – півтора кілограма
  • Картопля – один кілограм
  • Морква – дві штуки
  • Цибуля – одна штука
  • Помідор – три штуки
  • Сметана – за смаком
  • Зелень – один пучок
  • Соняшникова олія – двадцять мілілітрів
  • Сіль за смаком

Як приготувати овочеве рагу

Підготуйте овочі: цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на великій тертці, очищену картоплю і кабачки наріжте кубиками, капусту нашаткуйте.

Олію нагрійте в глибокій сковорідці або казані, додайте моркву з цибулею і підсмажте до прозорості.

Потім додайте капусту і злегка підсмажте, додайте кабачки.

Після закінчення 5 хвилин викладіть картоплю, посоліть і ретельно перемішайте.

Очистіть помідори від шкірки, дрібно наріжте і додайте до інших овочів.

Зелень дрібно наріжте, викладіть в сковорідку, тушкуйте ще три хвилини, закривши кришкою.

Полийте готову страву сметаною. Смачного!

Не вдається скопіювати.