Це мій улюблений рецепт приготування курячих стегон
Лінива лазанья з лаваша сподобається любителям таких страв і стане однією з ваших улюблених сніданків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- М’ясний фарш – 500 г.
- Тонкий лаваш – 1 упаковка
- Твердий сир – 50 г.
- Цибулина – 1 шт.
Для соусу:
- Борошно (з гіркою) – 3 ст. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Молоко – 380 г.
- Вершкове масло – 150 г.
- Сіль – 1 ч. л.
Покроковий процес приготування:
Обсмажте дрібно порізану цибулю на соняшниковій олії до золотистого кольору, після додайте фарш, посоліть і обсмажте на середньому вогні до готовності.
Для соусу розтопіть в невеликому сотейнику масло і додайте борошно.
Інтенсивно помішуючи, пасеруйте до золотистого кольору.
Потім влийте молоко, додайте сіль і цукор.
Добре все перемішайте і готуйте 5-7 хвилин до загустіння.
Лист лаваша викладіть у термостійку форму.
Частина фаршу викладіть і розрівняйте. Після полийте соусом.
Повторіть шари. Посипте натертим сиром останній шар лазаньї.
Заздалегідь розігрійте духовку.
Запікайте 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Наріжте на порції і подайте до столу.