Це мій улюблений рецепт приготування курячих стегон

Лінива лазанья з лаваша сподобається любителям таких страв і стане однією з ваших улюблених сніданків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • М’ясний фарш – 500 г.
  • Тонкий лаваш – 1 упаковка
  • Твердий сир – 50 г.
  • Цибулина – 1 шт.

Для соусу:

  • Борошно (з гіркою) – 3 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Молоко – 380 г.
  • Вершкове масло – 150 г.
  • Сіль – 1 ч. л.

Покроковий процес приготування:

Обсмажте дрібно порізану цибулю на соняшниковій олії до золотистого кольору, після додайте фарш, посоліть і обсмажте на середньому вогні до готовності.

Для соусу розтопіть в невеликому сотейнику масло і додайте борошно.

Інтенсивно помішуючи, пасеруйте до золотистого кольору.

Потім влийте молоко, додайте сіль і цукор.

Добре все перемішайте і готуйте 5-7 хвилин до загустіння.

Лист лаваша викладіть у термостійку форму.

Частина фаршу викладіть і розрівняйте. Після полийте соусом.

Повторіть шари. Посипте натертим сиром останній шар лазаньї.

Заздалегідь розігрійте духовку.

Запікайте 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Наріжте на порції і подайте до столу.