Смажені стрілки часнику з яйцем: приголомшливо смачно
Обсмажені на олії стрілки часнику з цибулею, морквою і яйцем: ви навіть не уявляєте наскільки це смачно. Якщо ви не пробували цю страву, то обов’язково приготуйте. Ви будете приємно здивовані. Приготувати простіше простого, тому ви з легкістю зможете урізноманітнити своє повсякденне меню абсолютно новими смаками. Просто, швидко і мега апетитно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні інгредієнти
- 500 гр стрілок часнику
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- 1 яйце
- соняшникова олія для смаження
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 морква
Покроковий процес приготування:
В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого, використовуючи терку, натираємо на великій фракції очищену моркву.
Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлені інгредієнти обжарюватися.
Тепер відрізаємо світлу частину часникових стрілок і промиваємо під проточною водою.
Потім відправляємо до овочів і продовжуємо процес смаження ще 10 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати інгредієнти.
Солимо і перчимо до смаку. Після чого додаємо трохи збите яйце. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо ще 1 хвилину.
Після закінчення потрібного часу страва готова і її в гарячому вигляді можна подавати до столу.