Смажені стрілки часнику з яйцем: приголомшливо смачно

Обсмажені на олії стрілки часнику з цибулею, морквою і яйцем: ви навіть не уявляєте наскільки це смачно. Якщо ви не пробували цю страву, то обов’язково приготуйте. Ви будете приємно здивовані. Приготувати простіше простого, тому ви з легкістю зможете урізноманітнити своє повсякденне меню абсолютно новими смаками. Просто, швидко і мега апетитно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр стрілок часнику
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 1 яйце
  • соняшникова олія для смаження
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква

Покроковий процес приготування:

В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого, використовуючи терку, натираємо на великій фракції очищену моркву.

Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлені інгредієнти обжарюватися.

Тепер відрізаємо світлу частину часникових стрілок і промиваємо під проточною водою.

Потім відправляємо до овочів і продовжуємо процес смаження ще 10 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати інгредієнти.

Солимо і перчимо до смаку. Після чого додаємо трохи збите яйце. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо ще 1 хвилину.

Після закінчення потрібного часу страва готова і її в гарячому вигляді можна подавати до столу.