Перець консервований для фарширування на зиму
Зручно і смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Продукти:
- 1,5 – 2 ст. ложки солі,
- 1,5 столові ложки цукру
- 50 гр. оцту (9%)
- 2-3 горошини чорного перцю
- 2 -3 лаврових листки
- 2 літри води
Як приготувати перець консервований для фарширування:
Болгарський перець потрібно очистити від насіння, добре промити і залити кип’ятком на 15 хв.
Він стане м’яким і тоді його буде легко скласти в стерилізовані банки. Воду зливаємо (вона нам ще знадобиться)
Розміщуємо перець в банки. Для кращого укладання, можна вкладати менший перець в більший, так поміститься більше.
Після цього готуємо розсіл: 1,5 – 2 ст. ложки солі, 1,5 ст.ложки цукру, 2-3 горошини чорного перцю і 2 -3 лаврових листки – на 2 літри води (і наш консервований перець стане ще ароматнішим). З’єднуємо всі інгредієнти і доводимо розсіл до кипіння. Я використовую в розсолі воду, в якій вимочували перці. Кип’ятимо пару хвилин, потім знімаємо з вогню і заливаємо в банку з перцем. (У мене банка трилітрова).
Потім додаємо в банку оцет.
Закатуємо стерилізованими кришками, перевертаємо і накриваємо ковдрою до повного охолодження.
Тепер наш перець для фарширування готовий! Приємною консервації!