Перець консервований для фарширування на зиму

Зручно і смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти:

  • 1,5 – 2 ст. ложки солі,
  • 1,5 столові ложки цукру
  • 50 гр. оцту (9%)
  • 2-3 горошини чорного перцю
  • 2 -3 лаврових листки
  • 2 літри води

Як приготувати перець консервований для фарширування:

Болгарський перець потрібно очистити від насіння, добре промити і залити кип’ятком на 15 хв.

Він стане м’яким і тоді його буде легко скласти в стерилізовані банки. Воду зливаємо (вона нам ще знадобиться)

Розміщуємо перець в банки. Для кращого укладання, можна вкладати менший перець в більший, так поміститься більше.

Після цього готуємо розсіл: 1,5 – 2 ст. ложки солі, 1,5 ст.ложки цукру, 2-3 горошини чорного перцю і 2 -3 лаврових листки – на 2 літри води (і наш консервований перець стане ще ароматнішим). З’єднуємо всі інгредієнти і доводимо розсіл до кипіння. Я використовую в розсолі воду, в якій вимочували перці. Кип’ятимо пару хвилин, потім знімаємо з вогню і заливаємо в банку з перцем. (У мене банка трилітрова).

Потім додаємо в банку оцет.

Закатуємо стерилізованими кришками, перевертаємо і накриваємо ковдрою до повного охолодження.

Тепер наш перець для фарширування готовий! Приємною консервації!