Сира аджика з хроном, перцем і часником. Прекрасно зберігається всю зиму!
Не люблю я вареної аджики – користі у ній нуль! А от сира – інша справа: вона зберігає весь аромат та вітаміни свіжих овочів. І дуже смачна! При цьому зберігається всю зиму без консервування.
Про це пише Мій Світ, за матералами Сім’я і дім
Сира аджика з хроном
- 2 кг помідорів
- 10 шт. болгарського перцю
- 10 шт. гострого перцю
- 3-4 шт. кореня хрону
- 200 г часнику
- 100 г оцту
- 4-5 ст. ложок солі
- 4 ст. ложки цукру.
- Можна додати пучок петрушки.
Все перемолоти на м’ясорубці, додати спеції. Зберігати в холодильнику або сухому підвалі.
Рецепт Тетяни Аскерової