Сира аджика з хроном, перцем і часником. Прекрасно зберігається всю зиму!

Не люблю я вареної аджики – користі у ній нуль! А от сира – інша справа: вона зберігає весь аромат та вітаміни свіжих овочів. І дуже смачна! При цьому зберігається всю зиму без консервування.

Про це пише Мій Світ, за матералами Сім’я і дім

Сира аджика з хроном

  • 2 кг помідорів
  • 10 шт. болгарського перцю
  • 10 шт. гострого перцю
  • 3-4 шт. кореня хрону
  • 200 г часнику
  • 100 г оцту
  • 4-5 ст. ложок солі
  • 4 ст. ложки цукру.
  • Можна додати пучок петрушки.

Все перемолоти на м’ясорубці, додати спеції. Зберігати в холодильнику або сухому підвалі.

Рецепт Тетяни Аскерової

Не вдається скопіювати.