Нудли – надзвичайно смачно, ніколи б не подумала!
Яка ж це смакота. Ніколи раніше навіть не чула про нудли.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Я взяла трохи від одних, трохи від інших і вийшов такий ось варіант …
Знадобиться:
- яловичина – 500 г (можна будь-яке м’ясо або птицю)
- картопля – 1 кг
- цибуля, морква
- сіль перець
Для нудлів:
- кефір – 0,5 ст.
- сода – 1/4 ч.л.
- сіль
- борошно – скільки візьме
- часник – 3 зубки
- кріп
Приготування:
Спочатку все як завжди. Підсмажила цибульку з морквою. Додала м’ясо, порізане не дрібно, ні крупно, сіль, перець. Смажила його злегка, залила водою і гасила-гасила до готовності, не забуваючи підливати водички, коли випарювалася …
Поки мяско гаситься, приготуємо самі нудлів.
Кефір наллємо в миску, додамо соду і сіль, розмішати.
Поступово додаємо борошно і розмішуємо
Муки стільки, щоб у нас вийшло не туге тісто. Відставимо тісто …
Картоплю потрібно посмажити окремо. У мене була невелика картопля, я її розрізала на 4 частини, дрібніше не потрібно. І я її не смажила до готовності.
Ось наше м’ясо готове.
Додаємо смажену картоплю (можна і сиру, але зі смаженою смачніше), додаємо воду, щоб вона не повністю покривала картоплю (а взагалі на ваш розсуд – хочете порідше, наливайте більше води, хочете погустіше – поменше води).
Поки картопля вариться, готуємо самі нудли.
Для цього розкачати тонко тісто, змащуємо його олією (я його змастила тим маслом, на якому смажилася картопля), видавлюємо часник, размажемо його по всій поверхні тіста, посипаємо кропом.
Звернемо рулетик
Розрізаємо його на шматочки приблизно 1,5 см шириною.
Як картопля буде готова, укладаємо зверху нудл (якщо води мало – підлийте, спробуйте, може потрібно підсолити). Накриваємо кришкою і тушкуємо на самому маленькому вогні хвилин 15.
Відразу піде такий аромат, що всі приходитимуть на кухню цікавитися, що ви варите!
Ну ось, все готово! Нудли збільшилися в розмірі. Можна сідати за стіл!
З такими нудлами і хліб не потрібен! Смачно і ситно!
Смачного!