Риба по-індійськи – просто готується і дуже смачно

Простий рецепт дуже смачної і соковитої риби. На підготовку йде близько 20 хвилин, подаємо гарячою, хоча і в холодному вигляді дуже смачно, тому можна подавати у вигляді холодної закуски.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай або інша риба, 1 шт;
  • лимонний сік;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія соняшникова, 60 мл;
  • оцет 9%, 1 ч.л;
  • спеції за смаком.

Процес приготування риби

Спеції для риби можна брати будь-які на свій смак.

Руби очищаємо від всього зайвого, відокремлюємо від кісток і ріжемо порційними шматками.

Поливаємо філе соком лимона, скроплюємо рослинним олією і посипаємо різними приправами для риби, сіллю і перцем.

Додаємо оцет і перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 20 хвилин, іноді перемішуючи.

У сковорідку виливаємо маринад від риби, розігріваємо.

Обсмажуємо рибу на невеликому вогні до золотистої скоринки.

Порада: сильно засмажувати не потрібно, страва втратить свою соковитість і буде пересушена.

При подачі можна посипати посіченим кропом і зеленою цибулею. Дуже добре поєднується з рибою соус зі сметани і гірчиці, можна додати зубок часнику і кріп.

Риба по-індійськи - просто готується і дуже смачно