Беру 1 невеликий кабачок, 3 яйця і смачний сніданок або перекус готовий: так кабачки я ще не готувала

Сьогодні я хочу запропонувати вашій увазі оригінальний, а головне простий і швидкий рецепт приготування кабачків, який ідеально підійде як для сніданку, так і для перекусу. Готується просто, виходить дуууже смачно, з’їдається миттєво. Так кабачки я ще не готувала!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Складові:

  • Невеликий кабачок – 1 шт.
  • Яйця – 2-3 шт.
  • Сіль, перець, зелень – за смаком
  • Соняшникова олія – для смаження

Приготування

Один невеликий кабачок промиваю і нарізаю кружечками.

Нарізані кабачки викладаю в розігріту сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії.

Поки кабачки обсмажуються на першій стороні, в миску до яєць додаю сіль, перець і нарізану зелень за смаком, у мене сьогодні зелена цибуля. Добре перемішую їх виделкою.

Кабачки перевертаю на другу сторону і заливаю їх яєчною сумішшю.

Беру 1 невеликий кабачок, 3 яйця і смачний сніданок або перекус готовий: так кабачки я ще не готувала

Накриваю сковороду кришкою, зменшую вогонь на мінімум і готую під кришкою ще приблизно 3-4 хвилини.

Нижня сторона омлету виглядає більш апетитно, тому звертаю його рулетом, викладаю на тарілку і подаю на стіл. Спробуйте, це дійсно дуже смачно!

Беру 1 невеликий кабачок, 3 яйця і смачний сніданок або перекус готовий: так кабачки я ще не готувала