Окремо кабачки більше не смажу: все змішала і на сковорідку. Швидко і смачно!
Незважаючи на всю простоту, закуска виходить шалено смачною, і ви будете її готувати постійно. Ви можете подати закуску з кабачків і як гарнір. Смачна і легка кабачкова смакота сподобається всім вашим рідним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Які продукти вам потрібні:
- Два кабачка (400 г);
- Часник – три зубці;
- Яйця – дві штуки;
- Сіль, перець на ваш смак;
- 5-7 ст. л. борошна з верхівкою;
- Кунжут – одна ст. л .;
- Олія соняшникова (для смаження).
Переходимо до процесу приготування
Тремо кабачки, використовуючи терку з великими отворами. Перекладаємо в глибокий посуд.
Забиваємо в овоч яйця, солимо, перчимо, видавлюємо часник і добре мішаємо.
Всипаємо кунжут, який перед цим необхідно обсмажити на сухій сковороді.
Останнім всипаємо борошно (5-6 ст. л.) І вимішуємо масу. Якщо тісто рідкувате, то всипте ще борошна.
У сковорідку наливаємо трохи олії, нагріваємо і викладаємо кабачкове тісто, рівномірно розподіливши по всьому дну. Закриваємо кришкою і готуємо 10 хвилин на вогні середньої інтенсивності.
Потім перевертаємо і готуємо ще десять хвилин, але тільки зменшивши вогонь до мінімального. Смачного!