Однією порції завжди не вистачає. Пишні і ніжні оладки з начинкою
Однією порції завжди не вистачає. Пишні і ніжні оладки з начинкою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Пишні і ніжні оладки з начинкою, більше схожі на пиріжки, тільки часу на підготовку, ви витратите набагато менше. Начинку беріть будь-яку на свій смак. Я зробила з яйцями і зеленою цибулею, а ви можете використовувати інші продукти.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кефір, 2 склянки;
- сода і сіль по 1 ч.л;
- борошно, 3 склянки;
- яйце, 1 шт;
- яйця відварені, 4 шт;
- зелена цибуля і кріп, по пучку;
- олія соняшникова, 50 мл.
Процес приготування оладок
Теплий кефір змішуємо з сіллю і содою, добре перемішуємо вінчиком. Додаємо яйце і перемішуємо.
Всипаємо просіяне борошно, добре змішуємо, щоб вийшло густе і однорідне тісто.
Відварені яйце і зелену цибулю, зелень ріжемо дрібно, солимо і перчимо до смаку.
Додаємо масу в тісто і добре перемішуємо до однорідності.
Порада: щоб пиріжки були пишними і не сідали після того, як знімете їх зі сковорідки, нагрійте трохи кефір і потім тільки додавайте соду.
Тісто можна викладати на сковорідку столовою ложкою або видавлювати порційно за допомогою пакета, в якому відрізають один куточок. Підходить і кондитерський пакет.
Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
Подаю такі пиріжки зі сметаною або гострим соусом з часником і зеленню. Можна зробити окремою стравою або використовувати в якості хліба до основних страв.