Мариновані баклажани. Їмо баклажани тільки в такому вигляді
Мариновані баклажани виходять неймовірно смачними, соковитими і ароматними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Баклажани – 2 шт.
- Цукор – 1 ч. л
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Сіль – 1 ч. л
- Соняшникова олія – 2 ст. л
- Оцет 9% – 1 ст. л
- Петрушка
Покроковий процес приготування:
Помийте баклажани, відокремте від плодоніжок і наріжте уздовж пластинами в 1 см.
Змастіть деко олією і розкладіть на ньому баклажани і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Маринад: наріжте півкільцями цибулю, подрібніть зелень, часник, сіль, цукор, оцет і додайте олію
Баклажани дістаньте з духовки, остудіть і наріжте квадратами.
Помістіть баклажани в маринад і ретельно перемішайте.
Викладіть отриману суміш в банку і закрийте кришкою.
Поставте в холодильник на 24 години. Смачного!