Мариновані баклажани. Їмо баклажани тільки в такому вигляді

Мариновані баклажани виходять неймовірно смачними, соковитими і ароматними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Цукор – 1 ч. л
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль – 1 ч. л
  • Соняшникова олія – 2 ст. л
  • Оцет 9% – 1 ст. л
  • Петрушка

Покроковий процес приготування:

Помийте баклажани, відокремте від плодоніжок і наріжте уздовж пластинами в 1 см.

Змастіть деко олією і розкладіть на ньому баклажани і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Маринад: наріжте півкільцями цибулю, подрібніть зелень, часник, сіль, цукор, оцет і додайте олію

Баклажани дістаньте з духовки, остудіть і наріжте квадратами.

Помістіть баклажани в маринад і ретельно перемішайте.

Викладіть отриману суміш в банку і закрийте кришкою.

Поставте в холодильник на 24 години. Смачного!