Ці смажені кабачки подаю замість хліба (смачно дуже)
Кабачки у нас з’їдають в будь-якому вигляді, а ці особливо! Чоловік їх любить їсти замість хліба – до супу ідеальні! Вони добрі як в гарячому так і в холодному вигляді.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Кабачки – 2 шт.
- Сир – 100 гр.
- Сирокопчений бекон – 70 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2 ст.л
- Часник – 1 зубок.
- Сіль за смаком
Як приготувати кабачки
Кабачки натерти на грубій терці. Посолити і дати постояти 5 хвилин. Через пройдений час віджати зайвий сік.
До кабачків додати: яйце, борошно і натертий на грубій терці сир.
Видавити через прес часник. Все добре перемішати.
Дрібним кубиком нарізати сирокопчений бекон.
Бекон можна замінити на доброї якості салямі, багатьом більше подобається саме її витончений смак. Іноді такі експерименти, можуть дати можливість знайти свій ідеальний смак.
Деко застелити папером для випічки.
Викласти кабачки по 1 столовій ложці з гіркою (як оладки).
Зверху додати нарізаний бекон. Посипати насінням кунжуту або льону.
Поставити в розігріту духовку на 200 градусів і випікати 20 хвилин.
Ніжні і неймовірно смачні. Я дуже раджу приготувати цю страву, щоб самим отримати насолоду від цих смаків!