Хрусткі кабачки в клярі. Ділюся рецептом приготування
Ось Вам рецепт смакоти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- 800 г (2 штуки) – кабачки або цукіні
- 2 шт – яйце
- 150 г – панірувальні сухарі
- 1 ч л – сіль
- 1 ч л – соняшникова олія
Покроковий процес приготування:
Наріжте кабачки довгими брусочками.
Змішати яйця з сіллю.
Кожен брусочок занурюємо спочатку в яєчну суміш, а потім – в паніровку.
Потім застеляємо деко пекарним папером і розкладаємо брусочки. Скроплюємо олією.
Випікаємо при 180 градусах протягом 20 хв. Подаємо з соусом або сметаною.