Хрусткі кабачки в клярі. Ділюся рецептом приготування

Ось Вам рецепт смакоти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • 800 г (2 штуки) – кабачки або цукіні
  • 2 шт – яйце
  • 150 г – панірувальні сухарі
  • 1 ч л – сіль
  • 1 ч л – соняшникова олія

Покроковий процес приготування:

Наріжте кабачки довгими брусочками.

Змішати яйця з сіллю.

Кожен брусочок занурюємо спочатку в яєчну суміш, а потім – в паніровку.

Потім застеляємо деко пекарним папером і розкладаємо брусочки. Скроплюємо олією.

Випікаємо при 180 градусах протягом 20 хв. Подаємо з соусом або сметаною.