Таких смачних кабачків я ще не їла. Цукіні по-іспанськи з часником
Дуже простий рецепт, який можна готувати зі звичайних кабачків або цукіні. Беріть те, що у вас є. Смак і аромат виходить просто розкішним, на запах збереться вся родина.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- часник, 6 зубчиків;
- сіль перець;
- зелень;
- олія соняшникова, 35 мл.
Процес приготування
Кабачки ріжемо на кружки, товщиною до 1.5 см. Солимо й залишаємо на час.
Часник, кріп і петрушку дрібно ріжемо і змішуємо, солимо і перетираємо з сіллю масу.
Кружечки кабачків обсушуємо на паперових рушниках.
Посипаємо сумішшю перців і скроплюємо соняшниковою олією.
Розігріваємо суху сковорідку і викладаємо кабачки, обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки. Викладаємо на паперові серветки.
На сковорідку кладемо суміш зелені з часником і обсмажуємо пару хвилин.
Викладаємо кабачки на тарілку, зверху кладемо на кожен кружечок зелень з часником.
Подаємо в гарячому і в холодному вигляді в якості гострої і пікантної закуски до різних гарнірів.