Дуже смачна закуска з кабачків. Всі хто пробують у захваті від неї

Від цієї простої закуски важко відірватися. Робиться легко з кабачків і моркви. Влітку відмінно підходить замість салату на кожен день. Гостроту можна регулювати на свій смак.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм кабачків
  • 300 г моркви
  • 1 цибулина
  • 30 грам приправи для моркви по-корейськи
  • 2 столові ложки оцту 9%
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • 3 столові ложки цукру
  • 5 зубчиків часнику
  • 2 чайні ложки солі

Покроковий процес приготування:

Кабачки і моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи і кладемо в глибоку миску.

Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Додаємо до решти продуктів. Туди ж всипаємо сіль, цукор і видавлюємо через прес часник. Потім додаємо оцет і насипаємо приправу для моркви по корейськи.

Нагріваємо олію і виливаємо на приправу з овочами, все перемішуємо.

Готову закуску перекладаємо в миску, накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 5-6 годин.

Через відведений час закуска готова, можна подавати до столу.