Кабачки, 2 яйця, зелень. Всього 30 хвилин і кабачковий пиріг готовий
Неймовірно простий у приготуванні пиріг з кабачків! Такий пиріг підійде для пікніка, легкого сніданку, а також доповнить обід або вечерю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- сметана – 2 ст. л.;
- борошно – 6 ст.л.;
- розпушувач – 2 ч.л.;
- кріп – пучок;
- масло вершкове, сіль, перець.
Кабачковий пиріг – рецепт приготування:
Натерти кабачки, посолити, віджати сік.
Збити яйця, додати сметану, кріп, борошно і розпушувач.
Додати кабачок, посолити, приправити спеціями.
Змастити форму вершковим маслом і вилити неї кабачкове тісто.
Помістити форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати пиріг близько 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки. Смачного!