Кабачки, 2 яйця, зелень. Всього 30 хвилин і кабачковий пиріг готовий

Неймовірно простий у приготуванні пиріг з кабачків!  Такий пиріг підійде для пікніка, легкого сніданку, а також доповнить обід або вечерю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • сметана – 2 ст. л.;
  • борошно – 6 ст.л.;
  • розпушувач – 2 ч.л.;
  • кріп – пучок;
  • масло вершкове, сіль, перець.

Кабачковий пиріг – рецепт приготування:

Натерти кабачки, посолити, віджати сік.

Збити яйця, додати сметану, кріп, борошно і розпушувач.

Додати кабачок, посолити, приправити спеціями.

Змастити форму вершковим маслом і вилити неї кабачкове тісто.

Помістити форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати пиріг близько 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки. Смачного!