Сестра привезла з США рецептик. Класичні американські панкейкі
Панкейки- страва, яка особливо популярна в Америці.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Їх часто можна побачити у фільмах, адже подають їх традиційно до сніданку.
Зазвичай такі оладки поливають кленовим сиропом або присипають ягодами.
Необхідні продукти
- 200 грам пшеничного борошна
- 2 столові ложки цукру
- 1,5 чайні ложки соди
- щіпка лимонної кислоти
- пів чайної ложки солі
- 1 куряче яйце
- 200 мілілітрів молока
- 3 столові ложки оливкової олії
Починаємо приготування
У миску просіваємо пшеничне борошно, додаємо цукор, соду, лимонну кислоту і сіль.
Все перемішуємо вінчиком протягом 5 хвилин, щоб всі складові якомога рівномірно розподілилися.
У сухі інгредієнти додаємо куряче яйце і перемішуємо все міксером.
Потім вливаємо молоко і знову перемішуємо до однорідності. Потім вливаємо оливкову олію і перемішуємо все ще 2 хвилини.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям (олію не наливаємо!).
Потім за допомогою ложки викладаємо оладки на сковороду.
Смажимо їх з кожного боку по 2-3 хвилини, а потім перекладаємо на тарілку.