Сестра привезла з США рецептик. Класичні американські панкейкі

Панкейки- страва, яка особливо популярна в Америці.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Їх часто можна побачити у фільмах, адже подають їх традиційно до сніданку.

Зазвичай такі оладки поливають кленовим сиропом або присипають ягодами.

Необхідні продукти

  • 200 грам пшеничного борошна
  • 2 столові ложки цукру
  • 1,5 чайні ложки соди
  • щіпка лимонної кислоти
  • пів чайної ложки солі
  • 1 куряче яйце
  • 200 мілілітрів молока
  • 3 столові ложки оливкової олії

Починаємо приготування

У миску просіваємо пшеничне борошно, додаємо цукор, соду, лимонну кислоту і сіль.

Все перемішуємо вінчиком протягом 5 хвилин, щоб всі складові якомога рівномірно розподілилися.

У сухі інгредієнти додаємо куряче яйце і перемішуємо все міксером.

Потім вливаємо молоко і знову перемішуємо до однорідності. Потім вливаємо оливкову олію і перемішуємо все ще 2 хвилини.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям (олію не наливаємо!).

Потім за допомогою ложки викладаємо оладки на сковороду.

Смажимо їх з кожного боку по 2-3 хвилини, а потім перекладаємо на тарілку.

Смачного!