Рецепт приготування ніжного лечо
Хочемо поділитися рецептом дуже смачного і незвично ніжного лечо з кабачків. Виходить дуже смачно, готуємо без стерилізації зберігаємо в домашніх умовах. Ідеальне доповнення до будь-яких м’ясних страв і як соус для макаронних виробів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
На 2.5 літра салату, нам знадобитися:
- молоді кабачки – 2 шт;
- помідори – 1 кг;
- перець солодкий болгарський – 3 шт;
- цибуля – 2 головки;
- часник – 6-8 зубчиків;
- олія рафінована – 4 столових ложки;
- цукор – 4 столових ложки без гірки4
- сіль – 4 чайних ложки без гірки4
- оцет 9% – 2 чайних ложки.
Приготування
Помідори, цибулю і часник миємо і подрібнюємо на блендері. Виливаємо пюре в каструлю і ставимо варити на середній вогонь. Після закипання, варимо протягом 15 хвилин. Пару раз помішувати.
Кабачки нарізаємо не товстими “олівчиками” 1х4. Перець нарізаємо тонкими смужками і через 15 хвилин додаємо в киплячий овочевий соус. Додаємо сіль, цукор і рослинне масло. Гарненько перемішуємо і варимо після закипання ще 25 хвилин.
За хвилину до готовності додаємо оцет, знову перемішуємо і в киплячому вигляді розкладаємо по стерилізованим банкам. Закручуємо і під ковдру, остигати в перевернутому вигляді. Зберігаємо в умовах квартири.
Смачного!