Рецепт приготування ніжного лечо

Хочемо поділитися рецептом дуже смачного і незвично ніжного лечо з кабачків. Виходить дуже смачно, готуємо без стерилізації зберігаємо в домашніх умовах. Ідеальне доповнення до будь-яких м’ясних страв і як соус для макаронних виробів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

На 2.5 літра салату, нам знадобитися:

  • молоді кабачки – 2 шт;
  • помідори – 1 кг;
  • перець солодкий болгарський – 3 шт;
  • цибуля – 2 головки;
  • часник – 6-8 зубчиків;
  • олія рафінована – 4 столових ложки;
  • цукор – 4 столових ложки без гірки4
  • сіль – 4 чайних ложки без гірки4
  • оцет 9% – 2 чайних ложки.

Приготування

Помідори, цибулю і часник миємо і подрібнюємо на блендері. Виливаємо пюре в каструлю і ставимо варити на середній вогонь. Після закипання, варимо протягом 15 хвилин. Пару раз помішувати.

Кабачки нарізаємо не товстими “олівчиками” 1х4. Перець нарізаємо тонкими смужками і через 15 хвилин додаємо в киплячий овочевий соус. Додаємо сіль, цукор і рослинне масло. Гарненько перемішуємо і варимо після закипання ще 25 хвилин.

За хвилину до готовності додаємо оцет, знову перемішуємо і в киплячому вигляді розкладаємо по стерилізованим банкам. Закручуємо і під ковдру, остигати в перевернутому вигляді. Зберігаємо в умовах квартири.

Смачного!