Рецепт незрівнянно смачного яблучного повидла
Повидло в міру солодке, має карамельний аромат і смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Знадобиться:
- 4 кг яблук, очистити від шкірки і нарізати довільними шматочками;
- 1 кг цукру;
- 0,5 ч.л. лимонної кислоти;
- 1 ст. води;
- 0,5 кг цукерок типу “Корівка”.
Приготування
Яблука, цукор, воду і лимонну кислоту помістити у велику каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння і варити на повільному вогні 50-60 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворюється.
Зняти повидло з вогню. Можна подрібнити блендером або протерти через сито (якщо яблука дуже добре зварилися тоді не потрібно терти).
Додати цукерки. Повернути на вогонь і варити ще кілька хвилин, поки цукерки повністю не розтануть.
Розкласти повидло в стерильні банки і закупорити.
Смачного!