Рецепт незрівнянно смачного яблучного повидла

Повидло в міру солодке, має карамельний аромат і смак.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Знадобиться:

  • 4 кг яблук, очистити від шкірки і нарізати довільними шматочками;
  • 1 кг цукру;
  • 0,5 ч.л. лимонної кислоти;
  • 1 ст. води;
  • 0,5 кг цукерок типу “Корівка”.

Приготування

Яблука, цукор, воду і лимонну кислоту помістити у велику каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння і варити на повільному вогні 50-60 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворюється.

Зняти повидло з вогню. Можна подрібнити блендером або протерти через сито (якщо яблука дуже добре зварилися тоді не потрібно терти).

Додати цукерки. Повернути на вогонь і варити ще кілька хвилин, поки цукерки повністю не розтануть.

Розкласти повидло в стерильні банки і закупорити.

Смачного!