Рецепт салату, з яєць і баклажанів, за який ваші «домашні» будуть вам дякувати
Ні для кого не секрет, що в серпні починається сезон баклажанів. Цей стиглий смачний і ситий овоч можна використовувати для приготування одного смачного салату. Так, зараз не сезон, але сани-то влітку готують!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Отже, нам буде потрібно:
- 1 баклажан середнього розміру.
- 1 куряче яйце.
- 1 маленька цибулина.
- 1 ст. л. майонезу.
- Спеції за смаком.
- Якщо хочете приготувати велику порцію, збільшуйте кількість інгредієнтів пропорційно.
Інгредієнти для маринаду:
- 1 ст. л. оцту.
- Дрібка солі.
- 30-50 мл води.
- Трохи цукру.
Покроковий рецепт:
Насамперед ставимо варитися яйця круто.
Потім приготуємо маринад, наріжемо цибулю півкільцями і замаринуємо.
Чистимо і ріжемо баклажани, солимо і відкладаємо в сторону.
Очистимо відварені яйця і подрібнюємо їх. Красиві шматочки яєць в будь-якому разі не вийдуть, тому можете просто розчавити його виделкою.
Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо баклажани до приємного карамельного кольору, дістаємо овоч в ємність з паперовими рушниками, щоб пішов зайвий жир.
Збираємо всі заготовлені інгредієнти в одну ємність, солимо, перчимо, заправляємо майонезом і подаємо до столу.
Смачного!