Просто натріть кабачки і додайте яйця. Готую кілька разів на день

Кабачкові млинці стануть цікавим різноманітністю в вашому меню. Якщо ваші діти зовсім не люблять кабачки, то цю страву, вони точно будуть їсти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 500 г;
  • яйця, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, зелень;
  • молоко, 300 мл;
  • борошно, 250 г;
  • сир, 150 г;
  • шинка по смаку.

Процес приготування

Тремо кабачки на крупній тертці, віджимаємо сік.

Забиваємо в кабачкову масу яйця, перемішуємо.

Цибулю ріжемо шматочками і подрібнюємо за допомогою блендера, додаємо до кабачків.

Солимо масу і перчимо, за смаком додаємо спеції.

Вливаємо молоко, перемішуємо.

Всипаємо просіяне борошно, вимішуємо масу до однорідності.

Сковороду змащуємоолією і смажимо великі млинці.

Сир тремо на тертці, змішуємо з дрібно різаним кропом.

На одну сторону млинця кладемо сир з кропом, накриваємо другою і обсмажуємо до розплавлення сиру.

Як варіант, можна ще додавати скибочки шинки і посипати сиром.

Млинці з такою сирною начинкою, та ще з шинкою, виходять апетитними і ситними, прекрасна закуска і перекус. Можна робити навіть дітям в школу або брати з собою на роботу.