Тонкі картопляні млинці, рецепт приготування

Ці тонкі картопляні млинці неодмінно підкорять вас простотою приготування і незвичністю смаку. Зберігайте, поки не забули, рецепт в закладки!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти

  • 4-5 картоплин
  • 250-300 г пшеничного борошна
  • 3 яйця
  • 5 ст. л. соняшникової олії
  • 250-300 мл молока
  • 1 ст. л. цукру
  • 3-4 зуб. часнику
  • зелень за смаком
  • сіль за смаком

Приготування

Очищена картопля миється і розрізається на 2-4 частини. Солиться і відварюється до готовності, при цьому вода повинна тільки трохи прикривати.

Не зливаючи воду, остуди відварену картоплю і ртовчемо прямо уводі міксером або блендером.

В картоплю додається подрібнений часник, кип’ячене молоко, борошно і яйця. Все добре перемішується до повного розчинення грудочок і в тісто додається олія і чайна ложка солі. Все ще раз ретельно перемішується і залишається на хвилин 30-35 для «визрівання».

Млинці смажаться на добре розігрітій (але не розпеченій до диму!) сковорідці, кожен раз змащуємо олією. А потім посипається рубаною зеленню. І все. Готово!