Батьки пенсіонери готують молоду картоплю тільки так. Дешево і смачно

Молода картопля хороший в будь-якому вигляді. Пропоную скористатися простим і швидким варіантом готування, завдяки якому ви отримаєте дуже смачна і ситна страва.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 1 кг;
  • сало солоне або копчене, бекон, 100 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Процес приготування

Дуже добре моєму картопля, але шкірку не знімаємо.

Робимо на кожній бульбі надрізи, в які вкладаємо по скибочці бекону або сала.

В інші надрізи вкладаємо кружальця цибулі.

Змішуємо сіль і перець, ароматні трави і спеції, обсипаємо кожну картоплину цією сумішшю і обертаємо в два шари фольги.

Викладаємо картоплю в форму і ставимо запікатися в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.

Якщо ви готуєте страву на природі, тоді кладемо картоплю на вугілля і періодично перевертаємо.

Подаю таку картоплю як гарнір до шашликів, рибних стейків, запеченого в духовці м’яса, салатів зі свіжих овочів.