Швидке яблучне печиво. Один з найпростіших і швидких рецептів

Це печиво точно вам сподобається. Один з найпростіших і швидких рецептів ніжного і м’якого, дуже ароматного печива.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 80 г;
  • борошно, 170 г;
  • вершкове масло, 100 г;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • сіль дрібка;
  • яблука, 270 г;
  • кориця або ванілін за смаком.

Процес приготування яблучного печива

Заздалегідь виймаємо з холодильника вершкове масло або дуже якісний маргарин.

Перетираємо масло з цукром, ваніліном, сіллю і корицею. Всі ароматні добавки беріть за смаком і бажанням.

Вбиваємо в масу яйце і перемішуємо.

Швидке яблучне печиво. Один з найпростіших і швидких рецептів

Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.

Яблука чистимо від шкірки і ріжемо дрібними шматочками або натираємо на грубій терці.

Яблучну масу додаємо в тісто і перемішуємо.

Деко застеляємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо тісто на деякій відстані між печивом.

Швидке яблучне печиво. Один з найпростіших і швидких рецептів

Випікаємо від 15 до 20 хвилин при 200 градусах. Дивіться по своїй духовці, щоб печиво стало рум’яним.

Остигле ароматне і м’яке печиво можна посипати цукровою пудрою.

Швидке яблучне печиво. Один з найпростіших і швидких рецептів

Якщо любите горіхи, тоді за 5 хвилин до закінчення випічки, посипаємо печиво цукром, змішаним з подрібненими грецькими горіхами або арахісом.

Швидке яблучне печиво. Один з найпростіших і швидких рецептів

Не вдається скопіювати.