Якщо хочеться пельменів, але лінь ліпити, то я готую цю страву
Я не жартую, ви просто спробуйте і відчуєте колосальну схожість. Насправді, коли я перший раз так зробила, то не думала навіть замінювати цією стравою пельмені. Просто так вийшло, що смак і запах як у пельменів. Не дивно, адже фарш м’ясний, так макарони з тіста.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для більшої схожості, можна зробити маленькі кульки, та варити у воді щоб плавали. Але я люблю робити в вигляді тефтелей або їжачків, та сметану додаю і злегка тушу.
Необхідні продукти:
- М’ясо – 600 г
- Макарони дрібні – 6-8 ст.л.
- Цибуля – 1/2 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Сіль і перець – за смаком
- Сметана – 3 ст.л.
- Вода – 1 літр або трохи менше
Покроковий процес приготування:
М’ясо прокрутила з цибулею і часником, ці добавки є обов’язковими в фарші для пельменів.
Додала дрібні макарони. Посолила, поперчила.
Ще додала смажену цибулю, але це вже як забажаєте.
Фарш перемішала і сформувала кульки.
Налила воду в каструлю, довела до кипіння і опустила м’ясні кульки.
Варила на помірному вогні близько 10 хвилин.
Полила сметаною, прикрила кришкою і тушила близько 15 хвилин на слабкому вогні.
Ось і все, самі ледачі пельмені-тефтелі готові.