Якщо хочеться пельменів, але лінь ліпити, то я готую цю страву

Я не жартую, ви просто спробуйте і відчуєте колосальну схожість. Насправді, коли я перший раз так зробила, то не думала навіть замінювати цією стравою пельмені. Просто так вийшло, що смак і запах як у пельменів. Не дивно, адже фарш м’ясний, так макарони з тіста.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для більшої схожості, можна зробити маленькі кульки, та варити у воді щоб плавали. Але я люблю робити в вигляді тефтелей або їжачків, та сметану додаю і злегка тушу.

Необхідні продукти:

  • М’ясо – 600 г
  • Макарони дрібні – 6-8 ст.л.
  • Цибуля – 1/2 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль і перець – за смаком
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Вода – 1 літр або трохи менше

Покроковий процес приготування:

М’ясо прокрутила з цибулею і часником, ці добавки є обов’язковими в фарші для пельменів.

Додала дрібні макарони. Посолила, поперчила.

Якщо хочеться пельменів, але лінь ліпити, то я готую цю страву

Ще додала смажену цибулю, але це вже як забажаєте.

Фарш перемішала і сформувала кульки.

Налила воду в каструлю, довела до кипіння і опустила м’ясні кульки.

Якщо хочеться пельменів, але лінь ліпити, то я готую цю страву

Варила на помірному вогні близько 10 хвилин.

Полила сметаною, прикрила кришкою і тушила близько 15 хвилин на слабкому вогні.

Якщо хочеться пельменів, але лінь ліпити, то я готую цю страву

Ось і все, самі ледачі пельмені-тефтелі готові.

Якщо хочеться пельменів, але лінь ліпити, то я готую цю страву

Не вдається скопіювати.