Маринуємо капусту з часником. Рецепт бомба

Класний рецепт капусти в банці, який зможе приготувати навіть новачок.

Нам знадобиться:

  • Покроковий рецепт приготування:
  • Робимо маринад:
  • Нам знадобиться:
  • Капуста – 3 кг
  • Морква – 3 шт (великі)
  • Часник – 3-4 зубчики

ДЛЯ МАРИНАДУ

  • Вода – 1.5 літра
  • Цукор – 200 гр
  • Сіль – 3 ст.л (без верху)
  • Соняшникова олія – 250 гр
  • Оцет 9% – 200 гр

Покроковий рецепт приготування:

Капусту шаткуємо, моркву тремо на великій тертці, часник давимо через давилку, все добре перемішуємо.

Робимо маринад:
Наливаємо в каструльку воду, додаємо цукор, сіль, олію, ставимо на вогонь доводимо до кипіння і додаємо оцет.

Проварюємо 2-3 хвилини. Маринад готовий.

Капусту заливаємо гарячим маринадом, саме гарячий маринад надасть капустці м’якість.

Даємо маринованій капусті настояться 2 години, капуста буде готова і можна її їсти.

Після двогодинного настою капусту перемішуємо ще раз і розкладаємо в банки. Закриваємо капроновими кришками та прибираємо у прохолодне місце на зберігання.

Великий плюс цієї капусти в тому що вона готується швидко і виходить дуже смачно.

Не вдається скопіювати.