Олів’є за цим рецептом виходить багато смачніше

Всі ми привикли готувати салат олів’є за традиційним рецептом, але сьогодні ми пропонуєм приготувати салат олів’є з новим інгредієнтом який зробить його в рази смачніше.

Смачний олів’є

Секрет полягає в плавленому сирі. До речі, до цієї більш ніжної варіації олів’є замість ковбаси краще взяти заздалегідь відварене куряче філе. Ну або свинину. А ось яловичину в салат на зустріч 2022 року додавати не рекомендуємо. Господареві року, чорному Водяному Тигру це точно не сподобається.

Згідно з давньою легендою, одного разу в рівному поєдинку Бик переміг Тигра, тим самим принизивши його. Так що тепер на Сході цих тварин вважають справжніми ворогами.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг курячого філе
  • 1-2 яйця
  • 4-5 картоплини
  • 2-3 моркви
  • 1 цибулина
  • 5 солоних огірків
  • 100 г плавленого сиру
  • 100 г горошку
  • майонез або сметана за смаком

Приготування:

  1. М’ясо слід заздалегідь відварити в злегка підсоленій воді, а потім порізати на маленькі кубики. Йде близько 0,5 кг м’яса.
  2. Заздалегідь відваріть 4-5 картоплин і 2-3 моркви. Наріжте їх також на невеликі кубики.
  3. Відваріть яйця і також поріжте кубиками.
  4. Очистіть і дуже дрібно поріжте цибулю, також подрібніть огірки. Якщо є бажання солоний огірок можна замінити на свіжий.
  5. Ну а тепер справа доходить і до секретного інгредієнта. Плавлений сир натріть на тертці.
  6. З’єднайте всі інгредієнти. Не забудьте і про горошок. Хоча, по правді кажучи, можна і без нього.
  7. Заправляйте салат майонезом або сметаною. Посоліть і поперчіть за смаком.
  8. Гарненько все перемішайте і подавай до столу.

Приготуйте такий олів’є на свята і гості будуть в захваті.