Домашнє ароматне і м’яке печиво на свята

Печиво за цим рецептом виходить дуже ніжним і ароматним, такий варіант чудово підійде на різдв’яні свята.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній, 250 г;
  • масло вершкове та цукор по 80 г;
  • сіль та ванілін по дрібці;
  • спеції на смак (імбир, кориця, мускатний горіх);
  • родзинки, цукати, горіхи по 70 г;
  • апельсиновий сік від половини цитрусу.

Процес приготування печива до Різдва

Сухофрукти заливаємо апельсиновим соком, перемішуємо та залишаємо.

Сир змішуємо з цукром, сіллю, вершковим маслом, розпушувачем та ваніліном за смаком.

Всипаємо спеції за смаком і перемішуємо масу до однорідності.

Додаємо подрібнені горіхи та сухофрукти, перемішуємо.

Всипаємо борошно, і вимішуємо тісто.

Формуємо печиво і викладаємо на лист, застелений пергаментом.

Випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин.

Охолоджене печиво посипаємо цукровою пудрою.

Таке тісто можна розкатати в пласт з товщиною 5 мм і вирізати різні фігурки формами, тоді виходить гарне, справжнє, різдвяне печиво.

Смачного!