Реберця по-канадськи, як у дорогому ресторані. Шашлик більше не готуємо
Всі ми обожнюємо шашлик але приготувавши один раз реберця по-канадськи Ви більше не будуте готувати шашлик, адже ці реберця без перебільшення просто ідеальні.
Інгредієнти які нам потрібні:
- Ребра свинячі – 1,200 гр.
- Яблучне пюре – 100 гр.
- Кетчуп – 100 гр.
- Соєвий соус – 3-4 ст.л.
- Часник сухий – 1/2 ч.л.
- Паприка солодка – 1/2 ч.л.
- Чорний перець – 1/2 ч.л.
- Кориця – 1/2 ч.л.
- Цукор коричневий – 2 ст.л.
- Лимон – 1/2 шт.
Спочатку нам потрібно приготувати соус, для цього беремо миску і кладемо туди яблучне пюре, кетчуп, соєвий соус, коричневий цукорю, спеції-сушений часник, солодку паприку, чорний перець, корицю, і вичавлюємо з половинки лимона сік і також додажмо в миску і все це добре перемішуємо.
Тепер цим маринадом добряче змащуємо реберця, щоб вони були добре покриті маринадом з двох сторін і залишаємо маринуватися приблизно хвилин на 40-60, чим довше тим смачніше.
Далі беремо лист, викладаємо реберця і закриваємо фольгою. Кладем у попередньо розігріту духовку і при плюс мінус 220 градусах залишаємо на 50 хвилин. Чому плюс мінус?, бо кожна духовка готує їжу по різному тому потрібно орієнтуватися по своїй.
Далі знімаємо фольгу і може таке бути, що соусу дуже багато, потрібно відлити, далі поливажмо реберця соусом і відпраляємо запікатися на до золотистого кольору, кожні 10 хвилин злегка потрібно реберця поливати соусом, не більше 3-4 рази.