Це смачно! Приготуйте курячі стегна за цим рецептом і всі будуть у захваті
Приготувавши стегна у духовці за цим рецептом Ви будете їх готувати на кожне свято бо виходить ну дуже смачно.
Нам знадобиться:
- Курячі стегна – 5 шт.
- Італійські трави – 1 ч. л.
- Дрібка червоного перцю
- Часниковий порошок половина – 1 ч. л.
- Чорний перець – дрібка
- Сіль – 1 ч. л.
- Цибуля – 1 шт. (нарізати)
- Олія оливкова
- Картопля – 500 гр. (нарізати)
- Дрібка солі
- Чорний перець
- Яйця – 2 шт.
- Вершки – 200мл.
- Сіль
- Італійські трави – 1 ч. л.
- Чорний перець
Для початку змішайте всі спеції: сіль, трави, часниковий порошок, паприка, далі добре натріть цими спеціями кожне стегно з двох сторін. Потьом розбийте яйце і додайте до нього трави, сіль та молоко і перемішайте. Наріжте цибулю півкільцями і також нарізте картоплю.
Смажити курячі стегна з двох сторін по 5-6 хвилин. На сковорідку покладіть картолю та цибулю, зверху на них поставте стегна та залийте соусом який зробили з яєць молока та спецій. Накрийте фольгою і покладіть запікатися на 30 хвилин, при температурі 200 градусів.
Далі натираємо сир, нарізаємо помідори та цибулю. Дістаєньте з духовки стегна та поставте на них помідори і зверху присипте сиром і відправте запікатися ще на 15-20 хвилин.