Ароматний і ніжний гарнір в духовці: макарони з сиром, помідорами і зеленню
Якщо у вашій родині є вегетаріанці, цей рецепт буде паличкою-виручалочкою на кухні. А так же це дивовижний гарнір до м’ясної страви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
У цьому рецепті ми не будемо використовувати м’ясо, але якщо хочете, ви можете його додати.
Що нам буде потрібно:
- Варені макарони – 300 грам;
- Твердий сир – 150 грам;
- Вершкове масло – 100 грам;
- Помідори (можна використовувати черрі) – 200 грам;
- Часник – 3 зубчики;
- Панірувальні сухарі – 50 грам;
- Кріп – 1 пучок;
- Сіль за смаком;
- Перець – за смаком
Приступимо до приготування:
Якщо немає варених макаронів, відварити їх за інструкцією. Нарізати дрібно часник і кріп. Сир натерти. На сковороді розтопити 20 г вершкового масла і обсмажити на ньому часник. Додамо помідори і будемо готувати ще 5 хвилин.
Тепер додамо варені макарони і ще вершкового масла (50 грам). Перемішуємо і готуємо ще близько 5 хвилин.
Візьмемо форму, змажемо її олією і обсипем дно панірувальними сухарями. Перекладаємо макарони. Посипем сіллю, перцем і викладемо зверху сир.

Запікаємо приблизно 5 хвилин при 220-250 С.
Готуйте з задоволенням, приємного вам апетиту!