Батьки пенсіонери готують молоду картоплю тільки так. Дешево і смачно
Молода картопля хороший в будь-якому вигляді. Пропоную скористатися простим і швидким варіантом готування, завдяки якому ви отримаєте дуже смачна і ситна страва.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля, 1 кг;
- сало солоне або копчене, бекон, 100 г;
- цибуля, 1 шт;
- сіль, перець, спеції, ароматні трави.
Процес приготування
Дуже добре моєму картопля, але шкірку не знімаємо.
Робимо на кожній бульбі надрізи, в які вкладаємо по скибочці бекону або сала.
В інші надрізи вкладаємо кружальця цибулі.
Змішуємо сіль і перець, ароматні трави і спеції, обсипаємо кожну картоплину цією сумішшю і обертаємо в два шари фольги.
Викладаємо картоплю в форму і ставимо запікатися в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.
Якщо ви готуєте страву на природі, тоді кладемо картоплю на вугілля і періодично перевертаємо.
Подаю таку картоплю як гарнір до шашликів, рибних стейків, запеченого в духовці м’яса, салатів зі свіжих овочів.