Батон, фарш, яйця — і найсмачніші гарячі бутерброди готові
Сьогодні ми поділимося з вами простим рецептом для щоденного меню. Страва виходить незвичайною і дуже цікавою. Такі “грінки”, якщо їх можна так назвати будуть точно популярні у вашій родині і обов’язково припадуть до смаку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Необхідні продукти
- 1 батон
- 200 грамів фаршу
- 3 курячих яйця
- молоко
- петрушка
- сіль, перець на свій смак
Починаємо приготування
- Батон нарізаємо на шматочки і видаляємо серединку. Частину м’якушки кладемо в миску і додаємо молоко (близько 100 мл.). Туди ж сіль і перець на свій смак, а також фарш. Все добре перемішуємо, додаємо подрібнену зелень і знову перемішуємо.
- Утворені хлібні заготовки перекладаємо в форму для випічки.
- Підготовленим фаршем начиняємо заготовки з батона.
- У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо. Заливаємо сумішшю заготовки і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.
- Готову закуску дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!