Батон, фарш, яйця — і найсмачніші гарячі бутерброди готові

Сьогодні ми поділимося з вами простим рецептом для щоденного меню. Страва виходить незвичайною і дуже цікавою. Такі “грінки”, якщо їх можна так назвати будуть точно популярні у вашій родині і обов’язково припадуть до смаку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Необхідні продукти

  • 1 батон
  • 200 грамів фаршу
  • 3 курячих яйця
  • молоко
  • петрушка
  • сіль, перець на свій смак

Починаємо приготування

  1. Батон нарізаємо на шматочки і видаляємо серединку. Частину м’якушки кладемо в миску і додаємо молоко (близько 100 мл.). Туди ж сіль і перець на свій смак, а також фарш. Все добре перемішуємо, додаємо подрібнену зелень і знову перемішуємо.
  2. Утворені хлібні заготовки перекладаємо в форму для випічки.
  3. Підготовленим фаршем начиняємо заготовки з батона.
  4. У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо. Заливаємо сумішшю заготовки і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.
  5. Готову закуску дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Не вдається скопіювати.